Saturday, March 24, 2012

Aja kuldvaraait




Siin talus oleme leidnud palju raamatuid punasest veneajast, milles peituvad kuldsed sõnad ja õpetused. Jagame neid ka teiega. Alustame toiduteemal-see raamat on mõeldud noortele, kes koolis õpivad koka- ja kodukunsti.



Mnämm !


4 comments:

  1. Siia võiks lisada ka tolleaegse retsepti totaalse ajupesu kohta...

    ReplyDelete
  2. Just just, ajupesu on ikka kõige alus =) Vaatan neid raamatuid , naerupisarad silmis. Ent tekib mõtisklelu, millised on tänased raamatud, mida noored loevad ja ei suuda uskuda, et nii need asjad meil käisidki.

    ReplyDelete
  3. tegelikult on praetud ajud maitsvad, aga pärast hullulehmatõvepaanikat on ametlikult keelatud müüa ajusid ja kopse jne. Aga olen nii veisekopsu, -südant kui ka ajusid söönud praetuna ja nii uskumatu kui see ka pole, maitsev on.
    Ma ise elan Kreekas ja mehe vanemad elavad Kreetal ning nemad ikka aeg-ajalt kuskilt seda keelatud kraami saavad ja valmistavad. Eks müüjat peab teadma ja usaldama muidugi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga põnev. Kindlasti maitsevad need organid hästi, pigem on see psühholoogiline barjäär, mida nende söömisel tuleb ületada. Arvan et minu jaoks osutuks keetmine vist kõige raskemaks:). Ent kui on mõni põnev retsept, mida võiks proovida teha, siis suurima rõõmuga ootan sellist infot.

      Delete