Monday, February 4, 2013

Tahad näha?



Need, kes tahaksid läbi videosilma näha, milline on uus joogastuudio Stuudio HOW , siis nüüd on see võimalus. Jesper räägib sellest, kuidas ta tippspordist edasi liikus ja on nüüdseks joogastuudio peremees.

http://sport.delfi.ee/news/korvpall/baskettv/basket-tv-jesper-parve-cramo-meeletud-toetussummad-ning-jaanuari-top-10.d?id=65623758

Tulge meile külla, oma silm on ikka kuningas! =)
www.stuudiohow.com

Need, kes soovivad kohe pikemalt visuaalmaailma sukelduda, siis soovitame filmi Samsara. Lubab rännata kaader kaadri haaval maailma erinevates paikades.

http://www.guardian.co.uk


Namaste!

2 comments:

  1. Kui päris aus olla, siis mina ja jooga, me pole kunagi päris sõbraks saanud. Alati on õhku jäänud see "miski", mis segab. Noh, et võib ju asjaga tegeleda, aga ilma suurema kire ja kiindumuseta. Aga ma arvan, et selle "miski" taga on ka alati just sellise mõnusa atmosfääri puudumine olnud (külm treeningsaal, jutustavad kaastreenijad, bussile kiirustav treener jne). Studiohow-l tundub seda mõnusust aga küllaga olevat. Niisiis: kui minust peaks kunagi mingi ime läbi tallinlane saama, astuksin kindlasti teie juurest läbi ning annaksin joogale veel ühe võimaluse... ;)

    ReplyDelete
  2. Heia,
    ma tunnen sind oma jutust ära. Ka mina olen joogaga aegajalt väga lähedane ja siis aegajalt me vaid mõtleme teineteise peale =). Nüüd, joogastuudios töödates, saan aru, kui oluline on õige joogastiil leida. Teine asi on hea õpetaja, leida selline, kellest võib lausa sõltuvusse jääda. Ja loomulikult, kui on koht selline, mis inspireerib ja annab head energiat, siis on tulem -uus joogataja jälle juures =). Stuudio HOW raames proovimegi leida parimad õpetajad, erinevad stiilis, inspireerivad koolitused ja mõnus keskkond. Nii, et kindlasti, kui tee sind Tallinna toob, tule meile joogatama =)
    Namaste!

    ReplyDelete