Tuesday, November 27, 2012

Kõik on võimalik


Parim viis end motiveerida, on leida endale head eeskujud. Mind inspireerivad eakad, kes on paljudest noortestki tragimad. Vaatan imetlusega seda, kui eale vastupidiselt võetakse ette veel üks, või kasvõi esimene ülikoolitee. Kui east hoolimata julgetakse astuda samm tundmatusse, et järgida oma teed ning algust teha elukutsega, mis sisimas on alati unistus olnud.

http://www.shape.com/lifestyle/mind-and-body/how-worlds-oldest-yoga-instructor-stays-young


Mina loen ja tardun suurest austusest vanaproua Tao Porchon-Lynch-i lugu lugedes. Daam on 93 aastane, maailma vanim joogaõpetaja, kes ei näita mingeid väsimistunnuseid. Küsimusele, kuidas ta inspireerib neid, kes kardavad, et ehk on spordi või joogaga liiga hilja tegelema hakata, vastab ta: ``vaadakem saja aasta vanuseid puid. Nemad taastavad end iga aasta, et siis taaskord õie puhkeda. Taasta ennast, loodus annab sulle parimad vihjed, kuidas seda teha! ``

Proua Tao Porchon-Lynch on kirjas ka Guinnessi rekorditeraamatus, kui kõige vanim joogaõpetaja. Ta annab joogatunde New Yorgis ja soovitab muretsemise asemel hoopis elu üle naerda.

Namaste !




No comments:

Post a Comment